TranzonSpor Evinde Galip…

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında konuk ettiği Orduspor’u tek golle mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Orduspor arasında oynanan mücadele ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Fırtınaya altın değerinde üç puanı getiren gol karşılaşmanın 71. dakikasında Halil Altıntop’tan geldi!

Ligin alt sıralarını çok yakından ilgilendiren karşılaşmada bordo-mavili ekip ligde kötü günler yaşayan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Orduspor karşısında başta sona etkili bir oyun ortaya koyarken zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes aldı.

Bu galibiyetle birlik Trabzonspor puanını 37’ye yükseltti ve maç fazlasıyla 10. sıraya kadar çıktı. Konuk Orduspor ise 29 puanla 16. sırada kaldı.

MAÇTAKİ İLK TEHLİKE TRABZONSPOR’DAN

10. dakikada sağdan ceza sahasına giren Volkan yerden şutunu attı, top direğin dibinden az farkla auta gitti.

ALANZINHO VURDU FORNEZZI ÇIKARDI!

18. dakikada Alanzinho’nun yaklaşık 25 metreden sert şutunu kaleci Fornezzi yumruklayarak uzaklaştırdı.

TRABZON SAVUNMASI TEHLİKEYİ SON ANDA ÖNLEDİ!

19. dakikada Umbides sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi ama şut yerine pas vermek isteyince savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

ALİ ÇAMDALI ÇOK SERT VURDU!

29. dakikada Ali Çamdalı’nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.

OLCAN KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI!

37. dakikada Olcan sol kanattan topla ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

Kalan dakikalada da iki takımın çabası gol getirmedi ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İLK 11’DE 3 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Orduspor’u konuk eden Trabzonspor’da, teknik direktör Tolunay Kafkas, geçen hafta sahaya çıkan kadroya göre 3 oyuncu değişikliğine gitti.

Kafkas, 1-0 kaybedilen Akhisar Belediyespor maçının ilk 11’inde forma giyen Celustka’yı 18 kişilik maç kadrosuna almazken, Bamba ve Yasin’i ise yedek soyundurdu.

Bordo-mavili çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Serkan, Giray’a ve Olcan’a ilk 11’de görev verdi.

BAKAN BAYRAKTAR DA MAÇTA

Karşılaşmayı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da izledi.

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’un dünkü antrenmanına giderek futbolculara ve teknik heyete moral veren Bakan Bayraktar, bugün de maçı izleyenler arasında yer aldı.

Bordo-mavili taraftarlar, yağmur altında oynanan karşılaşmaya çok fazla ilgi göstermedi. 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı’nın tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, 10 bin dolayında taraftar takımına destek verdi.
İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereği, Orduspor taraftarları stada giremedi.

Olağanüstü genel kurul kararı alınan bordo-mavili kulüpte Başkan Sadri Şener, karşılaşmayı izlemedi.

Bir grup taraftar, sezon sonunda Galatasaray’a gideceği iddia edilen Onur Recep Kıvrak için, futbolcunun fotoğrafının da yer aldığı “Herkes gider, Onur kalır” yazılı pankart açtı.

Etiketlendi:,

Yorum bırakın